diEET


Verdwaald in het voedseldoolhof? Tureluurs van alle voedingstrends en hypes die elkaar in rap tempo opvolgen? Er komt steeds weer iets nieuws op de markt dat je leven sneller en makkelijker belooft te maken. Stop met zoeken naar een quick fix “als ik ’s ochtends deze powermix over mijn yoghurt gooi, zit ik voor de rest van de dag goed”. De stroom aan trends en hypes zorgt voor veel verwarring. Zoek je iemand die alle informatie voor je filtert omdat het lastig is om dat zelf te doen? SansBalans helpt je voor eens en altijd de juiste keuzes te maken en de gezonde weg in te slaan. Door gewoon (h)eerlijk te ETEN; heerlijk en eerlijk gaan namelijk prima samen. Niet alleen letten op voedingswaarde, maar ook voelingswaarde.

Een normaal gewicht bereiken en / of behouden hoeft geen strijd te zijn. Niet moeilijk en ingewikkeld. Niet betuttelen of voorschrijven, maar zelf ontdekken en tot nieuwe inzichten komen.

Ongeacht jouw over-, onder- of normaal gewicht, begeleid ik je naar een gezond eet- en leefpatroon met deskundig advies en gedegen informatie waar je wat aan hebt. Dat doe ik met een plan-van-aanpak, op maat, afgestemd op jouw individuele behoefte. Met als eindresultaat dat je je nieuwe gewoontes hebt aangeleerd die je zonder problemen kunt volhouden.

Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg!