SupermarktSafari

SupermarktSafari

€ 22,50 per persoon (groep 3-6 personen)
€ 57,50 persoonlijk (individueel)

Samen wegwijs worden tussen alle etiketten, dat is de SupermarktSafari.

Er komen steeds meer (bewerkte) producten in de supermarkt, dus welke moet je kiezen? Zie je door het oerwoud aan producten niet meer de gezonde keuzes liggen? En tja, wat is nu nog eigenlijk gezond?

De keuze is tegenwoordig reuze. Eenmaal binnen in de supermarkt is er vaak een overvloed aan allerlei producten te koop. Op heel veel verpakkingen staan kreten als “zonder E-nummers”, “met zoetstoffen”, “rijk aan vezels” of “arm aan verzadigde vetten”. Maar zijn alle E-nummers wel slecht en is een product dat rijk is aan vezels altijd gezond?

Daarom bied ik SupermarktSafari’s aan. Tijdens deze “safari” krijg je uitleg over het lezen van etiketten. Waar dien je juist wél op te letten en welke informatie is minder van belang op de etiketten? Op die manier kun je in de toekomst betere en bewustere keuzes maken voor jezelf (en jouw gezin).

Als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent weet ik heel veel raadsels op etiketten voor je op te lossen.

Gedurende de SupermarktSafari is er genoeg tijd voor al jouw vragen rondom etiketten en gezonde(re) voeding.

Voor wie?

Voor iedereen die boodschappen doet en zich afvraagt of datgene wat in de winkelwagen / -mand belandt wel gezond en verantwoord is.

De SupermarktSafari is ook zeer geschikt voor mensen die veelzijdiger willen eten.

Waar en wanneer?

De SupermarktSafari vindt gewoonlijk plaats bij AH Rob Loomans in Hellendoorn, maar is ook mogelijk bij een supermarkt naar keuze. Dag en tijdstip in overleg.

Workshop / presentatie / voorlichting

bij uw bedrijf, op school, in de sportkantine of op een andere locatie.

Op verzoek verzorg ik een workshop, presentatie of voorlichting. Het tarief wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Hiervoor maak ik een offerte op maat.